Brunch Meny
Premiär 22 mars!
Lördagar 11.00 - 15.00
Benedict 155
Våran version av en klassiker.
Topppad med två pocherade ägg och Aji chili-yuzu hollandaise. Välj mellan:
- Rökt skinka och gräslök
- Gravlax och dill
- Avokadoröra och furikake
Avocado Croast 165
Två pocherade ägg, avokadoröra, ruccola dressad med yuzu-vinägrett och riven parmesan på en pressad stekt croissant
Omurice 165
Japanskt stekt ris ("yakimeshi") med omelett och demi-glace sås
Yoghurtbowl 95
Husets granola, blåbär, banan, jordnötssmör och açaipulver
Katsu Sando 175
Marinerad kycklinglår i krispig panko, strimlad vitkål, QP mayo, syrlig katsusås och husets Hokkaido milkbread
Chicken Kara-age & Våffllor 175
Friterad kyckling marinerad med soja och ingefära toppad med hallon hot sås, citron, salladslök, koriander och furikake
Kung Pao Baby Back Ribs & Våfflor 185
Friterade kamben glaserade med söt och klibbig gochujang-sås, salladslök, citrongräs och thaibasilika
Pommes 75
QP-majonnäs och ketchup
**Njut av vårt egna hemmagjorda milkbread
Japanskt milk bread, eller shokupan, är ett mjukt, luftigt och lätt sött bröd som är känt för sin fluffiga konsistens och långa hållbarhet. Det bakas med en speciell metod som kallas tangzhong, där en del av mjölet och vätskan kokas till en tjock pasta innan det blandas i degen. Denna teknik hjälper till att binda mer vätska i brödet, vilket gör det extra saftigt och mjukt.