MENY
Vecka 1: Gris från Ragnarssons Eko
Hela grisen, inget svinn. Vi hyllar hantverket och råvaran med ett Nose to Tail-tänk – från knorr till tryne.
- Bröd & ister – Citron-smör, fänkål.
- Krokett på sidfläsk, tryne, svans & öra – Brynt smör-majo, pepparrot.
- ”Falska” nudlar – Morötter i mustig buljong.
- Tacos på kind – Salsa på kål & rotselleri, Supai Fuego.
- Cornflakes-glass – Rökt lönnsirap, bacon.
Vecka 2: Nöt från Naturgården Vallda
Gräsbetat, näringsrikt och hållbart. Vi låter hela djuret komma till sin rätt.
- Tacos på oxstunga – Lök, koriander, Supai Fuego.
- Gratinerat märgben – Rostat surdegsbröd.
- Osso Buco – Långkok på nötlägg, sofrito.
- Köttbullar på organfärs – Mer smak, mer näring.
- Glass på hö & choklad – Havssalt.
Varför Nose to Tail?
Mat handlar om respekt – för djuret, för bonden och för jorden vi brukar. Därför jobbar vi bara med producenter vi litar på, som Ragnarssons Eko och Naturgården Vallda. De föder upp sina djur med omtanke, och vi tar ansvar genom att använda hela djuret. Det handlar inte om att ”äta konstigt” – det handlar om att ta vara på det bästa som finns.
Våra pop-ups är en inbjudan. En chans att smaka, prata och upptäcka nya favoriter. Du behöver inte vara expert – bara nyfiken. Boka din plats och låt oss bjuda in dig till något du sent kommer glömma.